Nyeremények

Metal Battle Extra 2020 – Nyeremények

  • A Metal Battle Extra nyertese automatikusan bekerül a Wacken Metal Battle Hungary 2021 döntőjébe

–   A Pécsi Sör felajánlásában egy évre ingyen sör a zenekar próbatermébe.*

Összesen net-net 1 500.000 Ft értékű promóciós és hirdetési csomag a tehetségkutató médiapartnereinek – Lángoló Gitárok, Shockmagazin, Nuskull.hu, Rockstar Magazin, Budapest Beat – felületein.**

 

Különdíjak:

  • A Ibanez Magyarország szakmai különdíjként egy Ibanez WH10V3 Wah pedált ajánl fel a legjobb gitárosnak.

 

  • Az Árkádia Hangszerbolt szakmai különdíjként 1 éven keresztül húrkészlet támogatást biztosít a legjobb gitáros részére – havonta egy Ernie Ball húrkészlet 2021. augusztus 31.-ig – valamint 1 éven keresztül szintén húrkészlet támogatást kap a legjobb basszusgitáros – kéthavonta egy Ernie Ball húrkészlet 2020. augusztus 31.-ig.

 

  • A Concerto Music a 2021-es koncertszezonban fellépési lehetőséget ajánl fel egy általa kiválasztott különdíjasnak – előzenekari pozícióban, egy közösen meghatározott időpontban és főzenekar előtt.

 

  • A Hammer Concerts a 2021-es koncertszezonban fellépési lehetőséget ajánl fel egy általa kiválasztott különdíjasnak – előzenekari pozícióban, egy közösen meghatározott időpontban és főzenekar előtt.

 

  • A New Beat és a Dürer Kert a 2021-es koncertszezonban fellépési lehetőséget ajánl fel egy általa kiválasztott különdíjasnak – előzenekari pozícióban, egy közösen meghatározott időpontban és főzenekar előtt.***

 

*Havonta egy tálca, azaz egy év alatt 12 tálca sör a Pécsi Sör felajánlásában

**A promóciós csomagban szereplő felületek pontos listáját, illetve a médiafelületek kapcsolattartóinak elérhetőségeit a verseny eredményhirdetése után a nyertes zenekar és annak menedzserének / menedzsmentjének rendelkezésére bocsátjuk.

*** Az előzenekari pozíció a felajánló lehetőségeit, aktuális rendezvényeinek körülményeit figyelembe véve valósul meg, így a pontos dátum minden esetben egyedi megbeszélés alapját képezi . 

JELENTKEZÉS